top of page

DokiApp kismamáknak és anyukáknak - orvos, pszichológus, laktációs tanácsadó akár néhány perc alatt

Kismamaként minden nap számos új dolgot tartogat számunkra, tele vagyunk kérdésekkel, ismeretlen érzésekkel, gyakran szorongunk vagy azon aggódunk, hogy minden rendben zajlik-e “odabenn”. Aztán újdonsült anyukaként ez természetesen csak fokozódik, hiszen az első időkben, az ún. negyedik trimeszterben, amikor a baba és mama ismerkedésének, összeszokásának van az időszaka, akkor bizony előfordul, hogy nem minden jön ösztönösen, és vannak dolgok, amelyeket meg kell tanulnunk, és aztán be kell tudnunk építeni a napi rutinunkba.

Ez fizikailag és lelkileg is egy embert próbáló időszak.

A várandósságot és a kisbabás időszakot természetesen végigkísérik az olyan előírt szakemberek, mint a szülészorvos és a védőnő, azonban ma már rengeteg olyan szakterület van, amelyeknek az igénybevétele nem mindenki számára elérhető anyagi okokból, vagy pusztán a távolság miatt, hiszen ebben a bensőséges időszakban, valljuk be, az utazás nem mindig opció. A telefonos segítség pedig gyakran nem az igazi.



A DokiApp webes felületén videótelefonáláson keresztül konzultálhatunk különböző szakemberekkel bárhol, szinte bármikor. A szolgáltatás célja, hogy a legrövidebb úton összekösse a pácienseket a szakemberekkel, ezáltal megbízható irányt mutasson akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.


Az alábbi szakterületeken érhető el a videokonzultációs segítség:


rövid várakozási időn belül:

• orvos • gyermekorvos

előre lefoglalt időpontban:

• pszichológus • dietetikus • laktációs tanácsadó • gyógytornász

A DokiApp orvosait háziorvosi és általános panaszokról lehet kérdezni, illetve egy második alkalmon akár szakorvosi konzultációra is van lehetőség. Gyermekorvosaink a csecsemőgondozással és nagyobb csemetéink egészségével kapcsolatos kérdésekben tudnak segíteni.


A várandósság nem csak fizikailag, hanem lelkileg is tartogathat számunkra meglepetéseket, ezért sok kismama keres fel pszichológust már a terhesség első heteiben. A DokiApp pszichológusaival egy előre lefoglalt időpontban van lehetőség konzultálni, valamint szükség szerint további alkalmakon terápiára is van lehetőség, ahol a szakemberek a várandósság nehézségeivel, a szülésre való lelki felkészüléssel és a szülést követő mentális megpróbáltatásokkal kapcsolatban is tudnak segíteni.


Tapasztalt laktációs tanácsadóinkkal bátran beszélhetsz a babáddal való egyik legkülönlegesebb kapcsolat, a szoptatás kérdéseiről - legyen szó a szoptatás technikáiról, lehetőségeiről, esetleges nehézségek megoldásáról, vagy akár a Te étkezésedről vagy a mellbimbóvédelemről.


A testi-lelki egészség további fontos aspektusaiban fordulj bizalommal dietetikusunkhoz általános táplálkozási kérdésekben, ételintoleranciákkal kapcsolatban; vagy gyógytornászunkhoz bárhol végezhető, egyszerű, ámde hatékony tartásjavító, a gerinc egészségét elősegítő nyújtó-átmozgató gyakorlatokért.



Konzultáció igényléséhez vagy időpont foglalásához kattints ide: DokiApp online rendelő

bottom of page